Lucie Bílá se opět ukázala se „ségrou“: Dojemné vyznání!

Lucie Bílá s maskérkou Barbarou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 22:02

Lucie Bílá před pár měsíci představila fanouškům tajného člena rodiny, svou „ségru“ Barbaru, která jí dělá maskérku. Právě ona teď oblíbené zpěvačce adresovala na sociální síti dojemné vyznání.

Koncem května Lucie Bílá zaskočila fanoušky, když jim představila nového člena rodiny. „Takhle to dopadne, když mne líčí ségra,“ napsala na Instagramu ke snímku s mladší ženou, která měla prakticky totožnou barvu vlasů jako ona. A ačkoliv je veřejně známo, že má bratra Karla Zaňáka, některé příznivce nachytala.

Svědčily o tom jejich nevěřícné reakce. „Jestli jste sestry, tak klobouk dolů… kočky,“ vzkázala jim paní Ludmila. „Teda to jsou geny,“ napsala jistá Kateřina. Bílé lichotila i spousta dalších lidí, mnohokrát se objevilo i tvrzení, že vypadají jako dvojčata. Jenže pravda byla jinde.

Tajemnou „sestrou“ je zpěvaččina maskérka Barbara Novotny, která se ve stejný den rovněž pochlubila tou samou fotografií. A basu s Lucií držela, i co se týče oné mystifikace. „Jsme si dneska střihly jedno selfíčko se ségrou,“ okomentovala povedený snímek. Teď ale právě Barbara přiznala, že je pro ní zpěvačka opravdu jako rodina.

Zveřejnila totiž další fotografii s Bílou, kterou doprovodila následujícím vzkazem: „A kdo je tvým vzorem? Já svůj měla a druhý si našla!“ Je tedy znát, že si maskérka se zpěvačkou opravdu náramně rozumějí.

Nadále ovšem platí, že Lucie Bílá má pouze staršího bratra Karla Zaňáka. Před dvěma lety mu dokonce svědčila na svatbě, když se podruhé v životě ženil. Zpěvačka sourozence dokonce zaměstnává, už několik let se jí totiž stará o marketingové záležitosti.

Témata: Lucie Bílá