Dominika Gottová na útěku z Česka: Nedalo se to vydržet!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 15:36 | Aktualizováno: 31. července 2019 2:09

Dominika Gottová se „doma“ v Česku moc dlouho neohřála. Po pouhých třech dnech odcestovala zpátky do Finska, protože jedna věc se v její rodné zemi prostě nedala vydržet. Souvisí to nějak s údajnou válkou uvnitř rodiny?

Tady něco nehraje. Ivana Gottová se sice prostřednictvím mluvčí svého manžela dušuje, že ona nemá co dávat povolení k jakékoliv návštěvě nejstarších dcer Dominiky a Lucie u legendárního zpěváka, jelikož obě mají na Bertramce dveře vždy otevřené, přesto sem Dominika evidentně dorazila víceméně jen na otočku.

Nejstarší dcera si totiž po pouhých třech dnech sbalila kufry a nabrala zpátky směr Finsko, protože se tu něco nedalo vydržet. Co konkrétně? „Moc se těším, až se zase vrátím, bylo to tu moc fajn. Nejraději bych ještě chvíli zůstala, ale bohužel to nejde, hotely jsou drahé,“ svěřila se Blesku.

Proč tedy nešla na Bertramku, kde jsou dveře otevřené? Zabouchli před ní manželé Gottovi? Těžko soudit, ale jako nejpravděpodobnější se zdá, že Dominika nechtěla opět žádat nemocného tatínka o finanční pomoc, jak to už udělala v minulosti. O finančních problémech každopádně opět promluvila i při odletu.

„Sice nemáme moc peněz, ale po tatínkovi se mi moc stýskalo a jsem ráda, že jsem se s ním viděla,“ nechala se slyšet na letišti. Během návštěvy Česka se navíc viděla i s maminkou Antonií Zacpalovou.

Gott se v neděli konečně sešel se svými dcerami Dominikou a Lucií, přestože jej v posledních dnech provází vážné zdravotní komplikace. Legendární zpěvák dostal minulý týden zápal plic a musel zrušit koncert na festivalu Benátská.

Témata: Dominika Gottová