Ridi a Hunčárová: Rozchod ve StarDance způsobila třetí osoba?

Lucie Hunčárová a Emanuel Ridi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 13:33

Emanuel Ridi a Lucie Hunčárová nedávno oznámili rozchod, což vzhledem k předchozím spekulacím na toto téma nebyl velký šok. Překvapením už ovšem je zjištění, že za koncem měla stát třetí osoba. Máme snad na světě milostný trojúhelník?

Psal se rok 2016, když Emanuela Ridiho a Lucii Hunčárovou dala dohromady StarDance. Po třech letech se však cesty partnerů rozešly, což oba potvrdili společným prohlášením. „Vzhledem k šířícím se mediálním spekulacím jsme se rozhodli vás informovat, že jsme se skutečně po vzájemné dohodě rozhodli před nedávnem ukončit náš vztah a jít každý svou vlastní cestou,“ oznámili.

Vzápětí ještě dodali, že takový už je život a dál už nic komentovat nebudou. „Dohodli jsme se, že tenhle status bude naším jediným vyjádřením k ukončení našeho vztahu a že již nebudeme poskytovat žádná další vysvětlení či doplnění k těmto řádkům. Na jakékoliv otázky na toto téma nebude ani jeden z nás jakkoliv reagovat,“ varovali dopředu.

Populární televizní kuchař však nakonec musel svůj slib porušit. Začalo se totiž spekulovat o možných příčinách rozchodu, přičemž jeden z tuzemských serverů tvrdí, že za koncem vztahu s tanečnicí může stát třetí osoba.

„Jeho syn nedal Lucce sebemenší šanci. Neměl ji rád z principu, což se hodně podepsalo na jejich vztahu,“ prozradil zdroj Expresu. Samotné Hunčárové se pak prý nelíbilo, že Ridi každý rok odletěl se synem na několikatýdenní dovolenou, na kterou ona nesměla. Rozchod tak měl být logickým vyústěním těchto partnerských problémů.

Ridi ovšem rázně vystoupil na obranu svého syna. „Tohle určitě nebyl důvod. Bylo to pouze mezi námi,“ dušoval se pro Expres. Celou pravdu si zkrátka hodlají s Hunčárovou nechat pro sebe.

Témata: Emanuel Ridi Lucie Hunčárová