Patricie Solaříková je těhotná? Důkaz sdílela sama herečka!

Patricie Solaříková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 9:32 | Aktualizováno: 31. července 2019 2:09

Patricie Solaříková musí fanynkám opět odpovídat na otázku, zdali je těhotná. Nejnověji se diskuse na toto téma rozpoutala pod nevinným snímkem, který herečka zveřejnila na sociální síti. Jaké jsou důkazy?

Není to poprvé, co se objevují spekulace, že je Patricie Solaříková těhotná. Oblíbená herečka totiž zjišťuje, že fantazii jejích fanoušků se meze nekladou. Tentokrát vyvolala diskusi jediná fotka z Pece pod Sněžkou, kterou hvězda nekonečného seriálu Ulice vyvěsila na svém instagramovém profilu.

Solaříková má na snímku před sebou talíř se třemi obrovskými ovocnými knedlíky. „Často se ptáte, jak se stravuju... no... tak asi takhle... aneb jez na co máš chuť. Ale snědla jsem jeden, o zbytek se rozdělila, bohatě to stačilo,“ okomentovala gurmánský zážitek.

Jenže jedna z fanynek nabyla ze snímku a doprovodného komentáře dojem, že je herečka těhotná. „Jakože když si dá člověk ovocný knedlíky, tak je automaticky těhu?“ nechápala Solaříková, načež se celou záležitost pokusila vysvětlit další diskutující. „Tak psala, že na to byli tři, tak bych pochopila dva v jednom a manžel,“ napsala.

Jiná fanynka pak uhodila hřebíček na hlavičku. „Normálka, jakmile se vdáte, tak už máte právo být jen pořád těhotná a rodit, nic jiného. Mám rok po svatbě a poslouchám to na každém kroku a otevírá se mi u toho kudla v kapse,“ vzkázala Solaříkové.

Populární herečka se totiž nedávno vdala za svého partnera Tibora Pagáče a příjmení Pagáčová už má konečně uvedeno i v dokladech. „Nedokážu ani popsat, jak nádherný to bylo. Především díky lidem, který s námi ten den oslavili,“ dojímala se na sociální síti po obřadu. Těhotenství pro ní ale – zdá se – zatím tématem není.

Témata: Patricie Solaříková