Proč Zdeněk Srstka zemřel? Možná PŘÍČINA SMRTI odhalena!

Zdeněk Srstka 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. července 2019 20:50 | Aktualizováno: 31. července 2019 2:09

Herec, moderátor, kaskadér a olympionik Zdeněk Srstka dnes po dlouhé nemoci ve věku 83 let zemřel. Co stálo za jeho odchodem, který zasáhl řadu jeho kolegů?

Srstka byl delší dobu vážně nemocný, oporou mu byla rodina v čele s manželkou Alenou. Stav známého herce a kaskadéra se náhle zhoršil v neděli večer, kdy jej záchranná služba převezla do nemocnice. Jeho syn Jiří, ředitel agentury Dilia, pak v pondělí po poledni oznámil smutnou zprávu o tatínkově úmrtí.

Informace o smrti herce zasáhla také zpěvačku Martu Kubišovou (76), která s hercem moderovala pořad Chcete mě?. Sama přiznala, že jeho odchod obrečela.

Kubišová Srstku podle serveru Super naposledy viděla na natáčení televizního pořadu letos na jaře. Slíbili si sice, že vyrazí na večeři, k ní už ale nedošlo.

Snažila se s ním spojit telefonicky, to se jí ale nepodařilo. "Vůbec jsem nevěděla, co mu je. Myslela jsem si, že je na rehabilitačním pobytu kvůli svým špatným kotníkům. Už to ale nikdo nebral. Teď mi jeho partnerka, paní Alenka, volala, že číslo odhlásila," uvedla pro server Kubišová.

Co byla podle ní příčina smrti? "Doktoři mu řekli, že je to sešlost věkem. Tělo mu prý dosloužilo, i když to byl tak velký sportovec. Je to vůbec možný? Já tomu prostě nerozumím," prozradila Kubišová.

Témata: Zdeněk Srstka Marta Kubišová