Andrea Pomeje se bojí operace: Jaký je ortel lékařů?

Andrea Pomeje 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 18:38

Andrea Pomeje si během nedávného koncertu přivodila úraz, v tomto týdnu tak musela vyrazit za lékaři, aby zjistila, jak na tom její koleno je. Diagnóza, kterou si vyslechla, ji ovšem nepotěšila.

Jak už jsme vás informovali, v pátek brzy ráno musela diskžokejka Andrea Pomeje na vyšetření. „Já teď jdu na magnetickou rezonanci, tak mi držte palce, protože mě čeká náročný víkend,“ prozradila ve videu na svém instagramovém profilu.

Jak vyšetření dopadlo, ale vdova po letos zesnulém herci Jiřím (†54) tehdy neuvedla, ačkoliv ze zdravotnického zařízení neměla úplně nejlepší pocity. „Můžu vám říct, že tyhle sklepní chodby nemocnice, kde nikdo nikde, nejsou vůbec příjemný,“ svěřila se svým fanouškům na sociální síti.

V den vyšetření ale nakonec ortel lékařů prozradila. „Dnes jsem byla na magnetické rezonanci a výsledek je takový, že budu muset na operaci. Budu muset zatím hrát s ortézou a operaci naplánujeme nejspíš na září,“ řekla Super.cz.

Osudným se Andree stalo řádění v jednom z klubů, kde hrála. Podle vlastních slov lítala po pódiu jako utržená ze řetězu, až špatně šlápla a udělala si něco s kolenem. Z nohy jí lékaři vytáhli vodu, navíc musela chodit o berlích.

Zdravotní problémy jsou pro diskžokejku vyvrcholením roku plného starostí. V únoru totiž přišla o manžela a otce dcery Aničky, který podlehl rakovině, následně navíc zjistila děsivou pravdu o jeho dluzích.

Témata: Andrea Pomeje