Plekanec je úplně jiný člověk: Šafářová ho změnila!

Tomáš Plekanec 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. července 2019 22:01

Když se dali dohromady, čekal tohle málokdo, ale hokejista Tomáš Plekanec se vedle tenistky Lucie Šafářové opravdu změnil k nepoznání. Fanoušci páru stále narážejí na další důkazy, že se s Plekancem něco stalo.

Fanoušci se nestačí divit tomu, jak se Tomáš Plekanec mění vedle Lucie Šafářové. Zatímco během vztahu se zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou si bedlivě střežil soukromí, jen co potvrdil, že se dal dohromady s tenistkou, začal dokonce točit i videa na Instagram.

Stalo se tak během bizarní hádky, která probíhala v přímém přenosu na profilech obou partnerů a nastávajících rodičů prvního společného potomka. „Okamžitě vystup a běž si pro tu motorku,“ rozkazovala mu na záběrech Šafářová, ale hokejista byl zprvu neoblomný. „Nejdu, jako ne. Budeme tady spát, mně je to jedno,“ odvětil.

Komický výstup pobavil řadu uživatelů sociálních sítí, kteří dozajista ocenili, že konečně viděli bezprostředně se chovajícího Plekance a měli tak možnost zjistit, že pod slupkou známého hokejisty je to obyčejný člověk jako každý jiný.

Není to ovšem zdaleka poprvé od chvíle, co se ti dva dali dohromady, kdy lidé poukazují na to, jak se někdejší kapitán hokejové reprezentace po boku sympatické tenistky změnil.

„Vždy jsem si myslela, že se pan Plekanec neumí smát, ale po vašem boku je samý úsměv,“ vyřkla jedna z fanynek nahlas a další jen přitakávali. „Neskutečná proměna! Ten chlap nikdy nevypadal šťastněji,“ napsala další fanynka a dost pravděpodobně měla pravdu. Tenistka a hokejista vedle sebe jen září.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová