Lucie Hunčárová o rozchodu: Komplikace, nepříjemnosti a zhrzený exmilenec!

Lucie Hunčárová 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. července 2019 21:20

Láska, která vznikla díky pořadu StarDance, skončila krachem! Vrátí se snad tanečnice Lucie Hunčarová (33)po rozchodu s italským kuchařem Emanuelem Ridim ke svému ex?

Lucie Hučarová kvůli slavnému kuchaři, se kterém tančila ve StarDance opustila svého tehdejšího tanečního a životního partnera Jana Ondra, se kterým žila osm let a tančila ještě déle!

Jenže vztah s Ridim skončil a Lucie je opět sama! Jak je to teď mezi ní a mužem, kterého kvůli kuchaři opustila? „Naše vztahy se zlepšily. Vídáme se a stýkáme. Našli jsme k sobě cestu,“ tvrdí tanečnice o svém expartnerovi Onderovi.

Přece jen se prý znají hodně dlouho a tak by byla škoda, kdyby se kvůli rozchodu úplně odcizili. „Po těch jedenácti společných letech by asi byla škoda nebavit se. Ale jinak jsem se trhla a zařídila si vlastní taneční kurzy, zatímco Honza zůstal v showbyznysu a natáčí StarDance 2019, takže bychom se jinak ani vůbec nemuseli potkat,“ popsala aktuální situaci webu Extra.cz Hunčarová.

Těsně po rozchodu ovšem jejich vztahy tak idylické nebyly! Onder rozchod údajně nesl velmi těžce a byl zhrzený. „Přece jenom jsme se nerozešli úplně obvyklým způsobem. Bylo to komplikované a nepříjemné. Ale už je to za námi,“ ujišťuje tanečnice.

To ostatně říká i její ex. Ridimu sice zradu nikdy neodpustil a nechal se dokonce slyšet, že k němu do restaurace by nikdy nešel, s Lucií se ale podle svých slov usmířil. „Není to tak, že by se z nás teď stali velcí kamarádi, to nikdy nebudeme, ale už jí to nemám za zlé,“ přiznal nedávno Onder.

Témata: Lucie Hunčárová Emanuel Ridi Jan Onder (tanečník)