Těhotná Šafářová úplně otočila: Všechno je jinak!

Lucie Šafářová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. července 2019 15:58 | Aktualizováno: 29. července 2019 20:08

Těhotná Lucie Šafářová otočila o 180 stupňů a opět totálně změnila svůj přístup k jedné věci, o které mluvila v nedávném rozhovoru. Fanouškům to prozradila poté, co vyrazila na výlet do Rakouska.

Těhotná tenistka Lucie Šafářová si o víkendu vyrazila na výlet do rakouského hlavního města Vídně, kam to má z Brna, kde žije se svým partnerem Tomášem Plekancem, opravdu jen kousek. Cestu k jižním sousedům se rozhodla dokumentovat na sociální síti a jednou věcí své fanoušky pořádně zaskočila.

Zveřejnila totiž fotografii z kavárny, což ihned vyvolalo otázky. „Chutná ti káva? V časopise psali, že tě to mrzí, že ti přestala chutnat,“ zeptala se nastávající maminky Monika. Narážela tak na slova, které Šafářová pronesla v červencovém rozhovoru pro Magazín DNES.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova), Čec 27, 2019 v 1:02 PDT

Tehdy se totiž Lucie i jejího přítele novináři zeptali, jak to mají se životosprávou. Tenistka odpověděla, že se jí v těhotenství zprotivil kofein. „Mně, celoživotní milovnici kávy, která by jednou chtěla mít vlastní kavárnu,“ stýskala si počátkem léta Šafářová.

Najednou se tedy opět zdá být všechno jinak, a tak musela Plekancova partnerka fanouškům leccos vysvětlovat. „Už zase začala, ale jen jedna, víc radši ne,“ konstatovala bývalá profesionální sportovkyně.

Šafářová se spolu s hokejistou, který je stále ženatý se zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou, těší na prvního společného potomka. Plekanec už má dva syny právě z předchozího vztahu.

Témata: Lucie Šafářová