Šťastný a spokojený Jágr po rozchodu? VŠE JE JINAK!

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. července 2019 10:14 | Aktualizováno: 27. července 2019 10:45

Je Jaromír Jágr po rozchodu s Veronikou Kopřivovou opravdu tak šťastný a spokojený, jak se na první pohled zdá? Fanoušci, kteří jej potkali, jsou přesvědčení o opaku, jeho chování je prý jedna velká přetvářka.

Jaromír Jágr se ve čtvrtek zúčastnil hokejové exhibice ve Znojmě, ale fanoušky tak úplně nepotěšil. Lidem se ani tak nepříčil jeho výkon na ledě, upozorňovali ovšem na jeho podivné chování během autogramiády, která nemohla v doprovodném programu exhibičního utkání chybět.

Hokejista příznivce sám vyprovokoval fotografií, kterou sdílel na svém Instagramu. Má na ní totiž úsměv od ucha k uchu, podle svědectví přítomných fanoušků ale Jágr v dobrém rozmaru rozhodně nebyl.

„Nevypadal si, že by tě to bavilo,“ ozval se jeden z nich a další v komentářích pod příspěvkem souhlasně přikyvovali. „Takový úsměv jsem tam nezahlédla za celou dobu, asi jsem byla jinde,“ přitkávala fanynka, která si návštěvu olympijského šampiona ve Znojmě nemohla nechat ujít. Zdá se však, že odcházela se smíšenými pocity.

Samotný Jágr si naopak akci na jižní Moravě nemohl vynachválit. „Snad jsem něco zhubl, což byl můj cíl,“ nechal se slyšet po utkání a chválou nešetřil ani na sociální síti. „Včera ve Znojmě super akce. Znojmo žije hokejem,“ napsal na Instagramu.

Legendární hokejista je momentálně zaneprázdněn především svými problémy s váhou. Nedávno totiž zjistil, že má 121 kilogramů, zdaleka nejvíc v celé kariéře. Novinářům ovšem vzkázal, že na výsledek hubnutí se jej mají zeptat nejdříve za dva měsíce.

Témata: Jaromír Jágr