Rytmus a Jasmina zaživají PEKLO! Lidé jejich dítě šikanují!

Jasmina a Rytmus přivítali na světě syna Sanela 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. července 2019 8:54 | Aktualizováno: 27. července 2019 10:46

Syn Sanel, který se včera narodil hvězdnému slovenskému páru Rytmus a Jasmina Alagič, si hned v prvních hodinách života prochází peklem. Kvůli neobvyklému jménu se totiž stal na sociálních sítích obětí kyberšikany.

Rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina se včera odpoledne stali rodiči. Po 14. hodině to krátce po sobě oba potvrdili na sociální síti. Podle slovenských médií porodila balkánská kráska v porodnici jedné z prestižních soukromých klinik v Bratislavě. „Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den,“ napsal hrdý otec.

Chvíli poté se svým fanouškům, které v příspěvku označila za úžasné parťáky, ozvala i moderátorka. „JSEM MÁMA! Sanel je s námi a jaké to je? Až to dokážu vyjádřit slovy, určitě Vám o tom povím, zatím se to nedá,“ vzkázala z kliniky a potvrdila tak, že syn dostal opravdu neobvyklé jméno. Bohužel se kvůli tomu stal prakticky ihned obětí kyberšikany.

Na sociálních sítích se totiž našli lidé, kteří místo gratulací přispěchali se zcela nevhodnými komentáři. „To je jméno jako pro čisticí prostředek,“ ozval se jeden. „Ještě, že se nenarodila holčička. Protože tam by nastal lehký problém s ochrannou známkou. Sanel je výrobce splachovačů, toalet a van,“ přisadil si další.

Jasmina se už před porodem svěřila, že jméno vymyslela ona, měla ho prý dlouho dopředu v hlavě. „Já jsem se dlouho nerozmýšlela, řekla jsem jméno Paťovi, a jsem vděčná, že zareagoval, jak zareagoval, protože ho přijal s obrovskou radostí,“ prozradila slovenskému deníku Nový Čas.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič