Chybíš mi! Kopřivová těžce snáší odloučení od přítele Míry!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. července 2019 15:35

Veronika Kopřivová zůstala sama doma, jelikož její přítel Míra vyrazil s partou přátel do Itálie. To ale rozhodně neznamená, že by na svou kolegyni z branže zapomněl. Oba partneři si na sociálních sítích vyměňují zamilované vzkazy.

Jak už jsme psali, Veronika Kopřivová se teď musí na několik dní obejít bez svého přítele Miroslava Dubovického, který s partou přátel, v níž převažují pánové, ale jejíž součástí jsou i dvě dámy, vyrazil do Itálie, kde před několika týdny vyšlo najevo, že kolegové z modelingové branže tvoří pár.

Ačkoliv je záliba obou partnerů v cestování dobře známá, Míra s sebou Veroniku nevzal. Modelka se tak doma věnuje pohybovým aktivitám, ale i práci, především svému internetovému obchodu s módou. O tom, že zůstávají v kontaktu, přestože jsou od sebe stovky kilometrů daleko, ovšem svědčí jejich instagramové profily.

Včera totiž oba krátce po sobě sdíleli v tzv. instastories podezřele podobné příspěvky. Kopřivová zveřejnila fotku kytice ve váze, kterou doprovázely tóny skladby „I Miss You“ od americké zpěvačky Beyoncé. Každý angličtinář ví, že název zmíněné písně znamená v překladu „chybíš mi“.

Dubovický pak o něco později publikoval fotku sebe na italském pobřeží Středozemního moře společně s písní „Senza Una Donna“, jejíž titul bychom přeložili jako „bez ženy“. I Mírovi se tedy evidentně po Veronice stýská, ovšem ne tolik, aby podobně jako ona nedávno sbalil kufry a vrátil se domů.

Model a kickboxer během nedávné dovolené ve Španělsku vyvěsil první společnou fotografii páru, přesto si Kopřivová drží odstup a v platnosti zůstává její následující a už poměrně staré vyjádření. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se slyšet před časem.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický