Kateřina Brožová ukázala tvář bez make-upu: Pánové, je nezadaná!

Kateřina Brožová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. července 2019 14:15 | Aktualizováno: 27. července 2019 12:59

Po zhlédnutí její nejnovější fotografie byste Kateřině Brožové 51 let rozhodně netipovali. Oblíbená herečka se na dovolené na Orlíku vyfotila úplně bez make-upu a moc jí to sluší. Kdo ví, třeba už u jejích dveří stepují noví ctitelé.

Herečku Kateřinu Brožovou máme všichni jako filmoví a televizní diváci zafixovanou jako nalíčenou a upravenou dámu, nikdo ale moc netušil, jak vlastně vypadá bez této masky. Jenže letní měsíce patří dovoleným a na té ani Brožová nepotřebuje vždy vypadat bezchybně. Její nová fotografie je zkrátka parádní úlovek.

To je myšleno doslova, jelikož sama herečka doprovodila snímek na Instagramu následujícím komentářem: „Můj dnešní úlovek na Orlíku… a pár cejnů… krása, koupání, klid.“ Fanoušky však více než její záliba v rybaření zaskočilo, jak dobře ve svých 51 letech vypadá bez nalíčení.

Pokud se vám Kateřina Brožová líbí i bez make-upu, vězte, že je momentálně nezadaná. Nedávno totiž potvrdila, že její dlouholetý vztah s miliardářem Jaromírem Soukupem je u konce. Hvězdný pár, který spolu byl od roku 2013, se rozešel z řady důvodů. Zatímco přes to se evidentně během krátké chvíle přenesla, rozvod s manželem ji trápí dodnes.

Oblíbená herečka se v roce 1997 vdala za podnikatele Zdeňka Tomana, manželství ale vydrželo pouhých sedm let. „To, že moje dcera nevyrůstala v úplné rodině, beru jako osobní prohru,“ přiznala před časem v rozhovoru pro Deník s tím, že se jí to vždy snažila všemožně vynahradit. Navíc to nebylo tak, že by se o ni otec vůbec nezajímal.

„Na druhou stranu její otec vždy fungoval, jen vztahy mezi námi dvěma nebyly nějakou dobu ideální,“ připustila herečka, vzápětí ovšem dodala: „O dceru se ale staral a zahrnoval ji péčí a láskou. V posledních letech máme i my dva bezvadný vztah a já jsem za to opravdu vděčná.“

Témata: Kateřina Brožová