Lucie Bílá a zákeřná alergie: Připustila obavy o zdraví?

Lucie Bílá 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. července 2019 12:15

Zpěvačka Lucie Bílá promluvila o svém boji se zákeřnou alergií. Fanouškům prozradila, čeho se kvůli nepřiměřené reakci imunitního systému na jisté látky musela vzdát. Život s alergií však zvládá evidentně dobře.

Celý národ má momentálně obavy o zdraví letošního jubilanta Karla Gotta, ovšem i jeho podobně fenomenální kolegyně a mnohonásobná Zlatá slavice Lucie Bílá se potýká s jistými potížemi. Mimoděk se s tím svěřila fanouškům na svém instagramovém profilu, když s přítelem Radkem Filipim vyrazila na nákupy.

Svalovec přiznal, že chození po obchodech není jeho nejoblíbenější kratochvílí, zpěvačka s ním ale dělá divy. „Nikdy jsem nakupování nemusel, ale co bych pro lásku neudělal,“ vyjádřil se na sociální síti. Bílou tedy do luxusního starožitnictví v centru Prahy doprovodil a možná i on se o partnerce dozvěděl něco nového.

„Alergie na kovy je jedna z mých oblíbených,“ šokovala zpěvačka výrokem o nepřiměřené reakci imunitního systému, s níž se potýká řada z nás. Vzápětí ale uvedla na pravou míru, jak to myslela. „Díky ní si mohu bez výčitek pořizovat jen pravé šperky,“ vysvětlila.

Přestože se Lucii jeden z nabízených šperků zalíbil, nepořídila si ho. Když se totiž podívala na cenovku, zhrozila se. „Stojí jako dům. No nic, uděláme si fotku a rychle ho vrátíme do výlohy,“ napsala Bílá a dodala, že tento nádherný náhrdelník by si bez výčitek rozhodně pořídit nemohla.

Fanoušci si tedy mohou oddechnout, Lucie Bílá si ani v 53 letech na žádné vážnější zdravotní problémy nestěžuje. Příznivci naopak upozorňují na to, že vedle svého výrazně mladšího přítele Radka pořádně omládla.

Témata: Lucie Bílá