Řepka a Kristelová? Láska kvete i za mřížemi, tady je důkaz!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. července 2019 10:54 | Aktualizováno: 27. července 2019 12:58

O tom, že láska kvete i v případě, že je jeden z partnerů za mřížemi, se snaží celé Česko přesvědčit Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka, nejznámější tuzemský vězeň současnosti. Blonďatá moderátorka nyní poskytla další důkaz, že je mezi nimi všechno v naprostém pořádku.

„Vyznání lásky Řepkovi,“ hlásaly v posledních dnech titulky českých médií, autorem ale paradoxně nebyla jeho současná partnerka Kateřina Kristelová, ale fotbalistova exmanželka Vlaďka Erbová. Kristelová ovšem evidentně nechtěla zůstat pozadu, a tak se po delším mlčení opět ozvala.

Blonďatá moderátorka byla poměrně stručná. „Zamilovaná,“ napsala k nové fotografii na svém instagramovém profilu. Aby všechny přesvědčila, že je stále řeč o lásce k Řepkovi, doplnila ještě hashtag „Kapitán“. Fotbalista byl totiž dlouhá léta kapitánem pražské Sparty, navíc se tak jmenuje jedna z jeho autobiografických knih.

Materiál na další sbírá fotbalový reprezentant v těchto dnech za mřížemi, kam jej soud původně poslal na dva a půl roku. Díky odpracovaným hodinám veřejně prospěšných prací mu však byl trest zkrácen zhruba o devět měsíců, což znamená, že by si Řepka mohl ještě letos zažádat o podmínečné propuštění.

Možná právě proto si Kristelová na novém snímku oblékla bílé tričko s černým nápisem „Trust the magic of new beginnings“, tedy věřím magii nových začátků. Řepku možná již brzy jeden takový nový začátek znovu na svobodě čeká.

Záležet však bude na tom, jak se za mřížemi chová, protože zdmi věznice na Borech prosakují poměrně protichůdné informace. Jeho partnerka má ale jasno. „Respektuje řád, princip i mechanismus toho, kde je a vnímá vše normálně,“ prohlásila počátkem června. Pokud je to pravda, má Řepka napůl vyhráno.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka