Richard Krajčo na dovolené: Jako Pat a Mat! Tohle se opravdu nepovedlo!

Richard Krajčo s manželkou Karin 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. července 2019 9:10

Zpěvák a frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo se v létě rozhodně nenudí! Mezi koncerty a festivaly si stíhá užívat chvíle klidu se svou manželkou Karin. Jenže ne vše jde podle plánu!

Krajčovi se například pochlubili, jak se Richard pokoušel poskládat trampolínu. „Kdybych chtěla být škodolibá, napsala bych: Pat a Mat skládají trampolínu. Ale... předně jsou tu stavitelé evidentně tři a potom je lepší být láskyplná,“ smála se nad fotkami Krajča a jeho dvou přátel Karin.

„A tak raději píšu: v tom šíleném tropickém vedru se nakonec podařilo těmto neskutečným mužům po čtyřech hodinách těžké práce sestavit a zakopat do země tu nejsložitější trampolínu s úplně chujovým návodem v angličtině,“ pochlubila se následně výsledkem.

Radost z trampolíny měl i sám Richard Krajčo. „I přes chujovy návod, ve všech světových jazycích kromě českého, jsme to ZVLÁDLI A JSME BORCI BORCI BORCI VOE,“ chválil se poté, co byla práce odvedena.

O něco později se Karin a Richard vydali na pochod, ale ani ten nešel tak, jak si představovali! „Vyšli jsme na túru a drahouškovi se během půl hodiny rozlepily obě boty! Chápete to? Prostě TURISTA!!“ utahuje si ze svého muže a nepovedené túry na facebooku Karin.

Tím ale jejich túra neskončila. „Šel jsem jen tak na procházku s rodinou a protože nás přepadl hlad a žízeň zastavili jsme se v Rekreačním zařízení Svatá Kateřina  na malinovku, pivko a smažák ... a pak už se to nedalo zastavit. Paní vedoucí dětského tábora mi říká: Vaše Cesta je naše hymna a na Strahově jsem se mačkala ve třetí řadě, v chatce mám kytaru. A bylo to ... přece jsem nemohl odejít jen tak ne? Snad jsem děti potěšil i když nejsem youtuber,“ popsal svůj dovolenkový zážitek zpěvák.

Témata: Richard Krajčo Karin Krajčo Babinská