Šafářová a Plekanec mají problémy: První hádka na veřejnosti!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. července 2019 9:32 | Aktualizováno: 27. července 2019 12:58

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová naznačili první problémy v ráji. Přímo na veřejnosti se totiž pohádali o celkem banální věci. I když tenistka nakonec vzešla z hádky vítězně, hokejista jí nedal nic zadarmo.

Zatím to ve společné domácnosti hokejisty Tomáše Plekance a jeho partnerky Lucie Šafářové vždy vypadalo na úplnou idylu, ani nastávajícím rodičům prvního společného potomka se však evidentně nevyhnou nějaké ty rozepře. Tenistka včera jednu takovou hádku vysílala v přímém přenosu z parkoviště, kam společně přijeli autem.

„Nejdu ani pět metrů, zastav u tý motorky,“ hořekoval někdejší reprezentační kapitán v úvodu, zatímco poslouchal povely své přítelkyně. „Okamžitě vystup a běž si pro tu motorku,“ vzkazovala Šafářová, ale hokejista byl zprvu neoblomný. „Nejdu, jako ne. Budeme tady spát, mně je to jedno,“ odvětil.

„Nedělej, žes měl těžkej trénink,“ chlácholila Šafářová svého partnera, ten ale opakoval, že nejde ani pět metrů a klidně si v autě i ustele. „Já jsem spokojenej. Pivo tady mám. Dobrou,“ řekl tenistce a začal předstírat, že jde opravdu spát. Hru nervů ale nakonec neustál a vyrazil vstříc motorce.

Šafářová oslavila vítězství komentářem „tak hádejte, kdo vyměknul“, ovšem Plekanec neřekl poslední slovo. Z auta sice vystoupil, ale nezabouchl za sebou. „Můžeš zavřít ty dveře. Zavři ty dveře!“ volala nastávající maminka ze sedadla řidiče, ale marně. Hokejista na motorce odjel a tenistka musela nakonec vystoupit, obejít vůz a zabouchnout.

Vzhledem k všudypřítomným úsměvům a smajlíkům je však zřejmé, že šlo spíš o úsměvnou historku, nikoliv závažnou rozepři. Na podstatně ostřejší hádky je Plekanec nejspíš zvyklý z manželství s Lucií Vondráčkovou, jejich rozvod by měl brzy začít řešit soud.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec