Vrátí se Ridi po rozchodu s Hunčárovou k manželce? Jasný vzkaz jeho ex!

Lucie Hunčárová a Emanuel Ridi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. července 2019 8:50

Přece nebude sám. Tato slova pronesla na adresu italského kuchaře Emanuela Ridiho jeho bývalá žena Jana, a tak se logicky nabízí, že by se k ní mohl vrátit. Maminka jeho syna Giacoma mu na to jasně odpověděla.

„Přátelé, kamarádi, vzhledem k šířícím se mediálním spekulacím jsme se rozhodli vás informovat, že jsme se skutečně po vzájemné dohodě rozhodli před nedávnem ukončit náš vztah a jít každý svou vlastní cestou.“ Těmito slovy oznámil televizní kuchař Emanuele Ridi rozchod s tanečnicí Lucií Hunčárovou, kterou potkal ve StarDance. Společně strávili přes dva roky.

Když se dal Ital s tanečnicí dohromady, pro jeho bývalou manželku to šok nebyl. „Čekala jsem, že si někoho najde, přeci nebude sám, nečekala jsem, že zrovna Lucku, ale vlastně ono je jedno koho, to už je jen jeho věc,“ řekla Blesku Jana, která má s kuchařem syna Giacoma, díky němuž spolu dodnes dobře vycházejí.

Vzhledem k tomu se tedy nabízí možnost, že by se již rok a půl rozvedené manželství pokusili dát znovu dohromady. Ridiho bývalá žena to ale odmítá. „No to si nemyslím, po 4-5 letech, co spolu nejsme, by to asi už nešlo,“ odpověděla deníku.

Manu by nejspíš řekl něco podobného, ovšem po oznámení rozchodu se obrnil hradbou mlčení. Napsal totiž, že jde o jediné vyjádření, žádná další vysvětlení či doplnění prý poskytovat nebude. Platí to i pro jeho expartnerku Hunčárovou, jde prý o jejich soukromou věc.

Témata: Emanuel Ridi