Oslavenec Pavlásek se dočkal pocty: Vypadáš jako Pitt, stálo v přání!

Lukáš Pavlásek 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 21:45

Komik Lukáš Pavlásek včera slavil narozeniny a v záplavě přání objevil jedno opravdu neotřelé. V jeho textu totiž stálo, že vypadá jako slavný hollywoodský herec. Uhodnete, kdo jej Pavláskovi poslal?

Komik, herec a někdejší finalista StarDance Lukáš Pavlásek včera oslavil 41. narozeniny a nebyl by to on, kdyby u toho chyběla humorná vložka v podobě zamyšleného příspěvku, který zveřejnil na sociální síti Instagram, kde má přes 33 tisíc fanoušků, jimž adresoval následující vzkaz.

„Přemýšlel jsem, co bych sám sobě popřál k dnešním narozeninám, a nakonec jsem došel k tomu, že sám sobě popřeju všechno nejlepší. To bude nejlepší,“ napsal stručně Pavlásek, který vzápětí obdržel řadu přání od kolegů.

Komika v sobě nezapřela ani jeho kolegyně a kamarádka Iva Pazderková, která si na fotce všimla pozoruhodné podoby Pavláska s jednou hollywoodskou hvězdou. „Můj milovaný Luki, to je náhoda, já Ti přeji to samé! P.S. úplnej Brad Pitt, mimochodem,“ zareagovala „blbá blondýna“ a vysloužila si spoustu lajků.

Na rozdíl od Pitta ale Pavlásek po velké filmové kariéře netoužil. Absolvoval totiž Střední knihovnickou školu v Praze, následně vystřídal několik zaměstnání, než konečně zakotvil u stand-up comedy.

V roce 2005 debutoval v pořadu Na stojáka televize HBO, od té doby natočil desítky výstupů a scének, ve kterých byl k vidění v různých druzích, stylu a polohách humoru. Prosadil se také v reklamě a objevil se i v několika celovečerních filmech.

Témata: Lukáš Pavlásek Iva Pazderková