Adéla Gondíková ostrouhala: Tři týdny po svatbě zůstala sama!

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 17:50

Od okázalé svatby ještě neuplynuly ani tři týdny a Jiří Langmajer už nechal Adélu Gondíkovou na holičkách. Hovoří o tom svědectví ze včerejší filmové premiéry, kde herečka údajně marně čekala na svého muže.

Od chvíle, co si Adéla Gondíková a Jiří Langmajer řekli „ano“, uplynuly teprve tři týdny a herečka už musí polykat první hořké pilulky. Harmonické soužití novomanželů dostalo včera tvrdou ránu před vstupem do kina, kde Gondíková nervózně postávala a čekala na příchod svého protějšku. Ale nedočkala se…

Tvrdí to alespoň server ShowPix.cz, podle kterého jí měl Langmajer dělat společnost na slavnostní premiéře hororového filmu Dětská hra, kde nechyběla řada známých tváří. Oblíbený herec ovšem nedorazil, a tak Gondíková – ač měla v rukou dva lístky – musela do hlediště usednout sama. Její manžel se však nejspíš jen někde zdržel.

Gondíková a Langmajer se vzali v sobotu 6. července ve středočeském Kostelci u Křížků před třemi stovkami hostů. Velká herecká svatba měla opravdu netradiční průběh, doprovázel ji totiž veřejně přístupný koncert populární tuzemské kapely J.A.R.

Herečka a moderátorka se přitom nechala slyšet, že na obřad vůbec nemuselo dojít. „To vůbec není moje zásluha, to je čistě věkem – Jirka prostě konečně dospěl. Kdybychom se potkali před deseti lety, tak to takhle nedopadne,“ komentovala podle Blesku manželova obdivná slova o tom, jak jej změnila.

Témata: Adéla Gondíková Jiří Langmajer