Italské dobrodružství přítele Jágrovy ex: Proč Kopřivová nejela?

Miroslav Dubovický 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 16:58

Model Miroslav Dubovický, kterého poznalo celé Česko jako nového přítele expartnerky hokejisty Jaromíra Jágra, vyrazil s partou přátel do Itálie, důvod absence Veroniky Kopřivové ale není znám. Proč Míra svou přítelkyni nevzal s sebou?

Jak už jsme vás informovali, Veroniku Kopřivovou přinejmenším na několik dní opustil její přítel Miroslav Dubovický. Také on je totiž vášnivým dobrodruhem, a tak s partou lidí vyrazil do zahraničí. Od modelky dostal jako výslužku na cestu parádní bábovku, přesto se lidé diví, že si modelku nepřibalil s sebou. Poslední dobou totiž dělají společně prakticky úplně všechno.

Míra vyrazil do Itálie s partou lidí, v níž nechybí třeba jeho bratr Martin nebo zpěvák a někdejší finalista SuperStar Jaro Smejkal. Právě on se na sociální síti svěřil, že měli po cestě spoustu starostí, přesto nakonec do cílové destinace dorazili, o čemž svědčí společná fotografie celé skupiny.

„Par přátel stačí mít, co umí za to vzít,“ napsal k ní jeden z členů party, která se soudě podle snímku skládá téměř výhradně z pánů. I mezi nimi se ovšem našly dvě dámy, a tak nemůžeme hledat důvod absence Kopřivové v tom, že jde o pánskou jízdu. Partneři si od sebe nejspíš chtěli zkrátka jen odpočinout.

Otázkou teď je, zdali se také Dubovickému nezasteskne po Kopřivové a nevrátí se raději domů, jak se to stalo modelce, když nedávno bez svého přítele vyrazila do Chorvatska. Společně předtím oba byli na dovolené ve Španělsku.

Během ní model a kickboxer na instagramovém profilu vyvěsil první společnou fotografii páru, přesto si Kopřivová drží odstup a v platnosti zůstává její následující a už poměrně staré vyjádření. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se slyšet před časem.

Témata: Miroslav Dubovický Veronika Kopřivová