Lucie Vondráčková se ozvala: Jak je to s dětmi?

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 15:35 | Aktualizováno: 26. července 2019 5:56

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková se snaží své syny držet stranou mediální pozornosti, proto je ani neukazuje na fotkách. Přesto teď prozradila, kam společně vyrazili na výlet, ostatně je stejně lidé potkali v městské hromadné dopravě.

Lucie Vondráčková se v posledních hodinách několikrát postarala o rozruch tím, jak tráví čas se svými dětmi. Nejprve ji jeden z fanoušků nevěřil, že je má u sebe, jelikož se neobjevily na fotce, a tak se ptal, kde je má. Odpovědi přímo od dvojnásobné maminky se sice nedočkal, ale nakonec mu ji poskytli lidé, kteří umělkyni se syny potkali.

Stalo se tak v autobuse MHD, kterým zpěvačka a herečka s dětmi vyrazila na výlet. Cestující ovšem zaskočila podivným chováním k synům. Zatímco na staršího Matyáše mluvila podle očitých svědků česky, mladšímu Adamovi vše tlumočila do angličtiny. Roky strávené v Kanadě, kde hrál jejich otec hokej, si zkrátka vybraly svou daň.

Jaký byl vlastně cíl jejich cesty, prozradila dnes Vondráčková na sociální síti. „Kocour… u babičky a dědy,“ okomentovala na Instagramu fotku, na které drží v rukou bílého domácího mazlíčka. Mezi hashtagy se pak objevuje slovo „kids“, které jasně značí, že za rodinnými příslušníky vyrazila i se syny.

Proč synové na fotkách chybí, se můžeme jen dohadovat, jedno vysvětlení se ovšem nabízí. Vondráčková se je nejspíš snaží držet stranou pozornosti, jelikož už tak si oba synové prochází náročným obdobím, kdy se od sebe rodiče odloučili. Brzy by měl začít také soud, který manžele jednou provždy rozvede, sami se totiž nebyli schopni na ničem dohodnout.

I proto se pod jejími příspěvky neustále objevují povzbudivé vzkazy, jeden z nich zní tentokrát následovně: „Ahoj, Lucinko, mám vás moc ráda, jste silná žena jako já, zvládnete všechno i bez těch zatracených, nevděčných chlapů.“

Témata: Lucie Vondráčková