Dojatá Veronika Kopřivová: Slova plná obdivu!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 11:34 | Aktualizováno: 25. července 2019 15:29

Veronika Kopřivová si vyslechla slova plná obdivu, ačkoliv její přítel Míra zmizel do zahraničí. O dojemný vzkaz, který modelku téměř rozbrečel, se postarala jedna z fanynek. Za co všechno bývalku Jaromíra Jágra chválila?

Veronika Kopřivová po rozchodu s Jaromírem Jágrem slyší konejšivá slova především od přítele Miroslava Dubovického. Ten ovšem v tomto týdnu odjel do Itálie, a tak to vypadalo, že modelka se teď chvíli něčeho podobného nedočká. Obdivný vzkaz však nakonec přišel od jedné z fanynek.

„Je vidět, že svoji práci děláte nejen pro peníze, jako každý z nás dělá svou práci, ale že vás to baví a vkládáte do toho kus sebe. Určitě to není poslední věc, kterou jsem od vás koupila, už jen kvůli vašemu přístupu, který nemá ani spousta daleko ‚menších‛ prodávajících slečen,“ napsala Veronice.

Pochvaly se Kopřivová dočkala i za to, jak bojuje s neustálým zájmem médií. „Taky vás obdivuji za ‚zeď‛, kterou jste postavila mezi svoje soukromí a bulvár, za to, že jste za celou dobu, co jste se na veřejnosti objevila, nikoho nešpinila a nekomentovala žádnou špínu, i když byste mohla,“ pokračovala fanynka a dodala ještě: „Jste opravdu fajn, i když vás osobně neznám.“

Modelka měla po přečtení vzkazu slzy na krajíčku. „Jsem dojatá!“ přiznala se. „Zprávy, které píšete, jak jste spokojené, že oceňujete moji práci atd… Nemáte ani tušení, jak si vážím každé takové zprávy,“ odpověděla fanynce a klientce jejího internetového obchodu s módou.

Tajemná žena nejspíš narážela na fakt, že ač modelčin přítel Míra během jejich společné dovolené ve Španělsku sdílel společnou fotografii, ona se k osobním věcem moc nevyjadřuje. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se Kopřivová slyšet před časem.

Témata: Veronika Kopřivová