Lucie Bílá a nečekané přiznání: Před pár lety jsem…

Lucie Bílá 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 9:31

Lucie Bílá na sociální síti přiznala šokující věc, která se jí přihodila před lety v Londýně. Historkou zaskočila především své fanoušky, kteří by do zpěvačky nikdy nic takového netipovali, a tak ji teď prosí, aby to už nikdy neopakovala.

Lucii Bílou mají její fanoušci odjakživa zafixovanou s tmavě černými vlasy, jen v několika klipech se objevila s účesem jiné barvy, často šlo ovšem o paruky. Zatímco příznivci měli vždy jasno, že by jí žádná radikální změna neprospěla, zpěvačka teď po letech přiznala, že o ní přemýšlela. A nejen to, dokonce došlo i na realizaci.

„Nemám moc ráda změny. Před pár lety jsem zkusila být blondýnkou,“ svěřila se na sociální síti. Stalo se tak v zahraničí, Bílá se nejspíš obávala, že v Česku by ji mohli vyfotit paparazzi, a tak jí takový scénář přišel bezpečnější. Výsledek ovšem nedopadl podle představ.

„V jednom londýnském salonu mne čtyři hodiny odbarvovali vlasy, abych se na sebe krátce podívala a s rukama sepnutýma křičela, ať mi na to okamžitě hodí tmavý přeliv. Vypadala jsem jak moučný červ,“ přiznala oblíbená zpěvačka a ještě dodala: „Jsem holt od přírody tmavovláska.“

Reakce fanoušků na příspěvek hovořily za vše. „Ale Lucinko, to nedělej, jsi nádherná tmavovláska, přeměnou by ses jen zničila, myslím to opravdu, nedělej na sobě změny,“ prosil ji pan Daniel. „A taky, že Vám černá sluší ze všech barev nejvíce. S černou jste to prostě Vy. Upřímně si Vás už nedokáži představit s jinou barvou,“ konstatovala Karolína.

S jinou barvou si jí dozajista neumí představit ani její přítel Radek Filipi, který ovšem soudě podle jeho posledního příspěvku na Instagramu umí dělat ústupky. „Nikdy jsem nakupování nemusel, ale co bych pro lásku neudělal,“ napsal. Třeba by tedy překousl i blond Lucii Bílou.

Témata: Lucie Bílá