KONEC ve StarDance: Ridi promluvil o rozchodu s Hunčárovou!

Lucie Hunčárová a Emanuel Ridi 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. července 2019 8:14 | Aktualizováno: 26. července 2019 5:55

Tohle je definitivní konec lásky, která vypukla díky taneční show StarDance. Italský kuchař Emanuele Ridi potvrdil, že už netvoří pár s tanečnicí Lucií Hunčárovou, se kterou se seznámil na tanečním parketu.Jejich rozchod prý byl ale klidný a oba dál zůstávají přáteli!

Tanečnice Lucie Hunčárová potkala italského kuchaře Emanuela Ridiho v osmé řadě pořadu, kvůli němu dokonce opustila svého dlouholetého tanečního i životního partnera Jana Ondera. To se psal rok 2016.

O tom, že vztah tanečnice a kuchaře ztroskotal, se spekulovalo už v minulosti. Lucie a Emanuele ale podobná tvrzení odmítali. Konec přišel až teď. „Přátelé, kamarádi, vzhledem k šířícím se mediálním spekulacím jsme se rozhodli vás informovat, že jsme se skutečně po vzájemné dohodě rozhodli před nedávnem ukončit náš vztah a jít každý svou vlastní cestou,“ oznámili.

Lucie Hunčárová i Emanuele Ridi fanoušky ujišťují, že se rozešli v dobrém a i nadále zůstávají přáteli. „Přejeme jeden druhému v jeho budoucím životě jen to nejlepší. Občas to prostě i přes veškerou snahu nevyjde. Takový je život...“ uvedli v prohlášení, které se objevilo na facebookovém profilu italského kuchaře.

K rozchodu se ale dál vyjadřovat nechtějí. „Současně jsme se dohodli, že tenhle status bude naším jediným vyjádřením k ukončení našeho vztahu a že již nebudeme poskytovat žádná další vysvětlení či doplnění k těmto řádkům,“ říkají.

Zdůrazňují, že jde o čistě soukromou záležitost, a proto své fanoušky požádali, aby respektovali jejich rozhodnutí. „Na jakékoliv otázky na toto téma nebude ani jeden z nás jakkoliv reagovat. Děkujeme za pochopení,“ dodává se v prohlášení, které je podepsaná oběma bývalými partnery.

Témata: Lucie Hunčárová Emanuel Ridi StarDance