Střídání jak na ledě: Erbová a její hokejista Gulaši se vyhnuli obloukem!

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 22:02

Původně měli společné plány, nakonec se expartneři Vlaďka Erbová a Michal Gulaši museli na dovolené vystřídat. Zatímco hokejista začal přípravu na novou sezónu, modelka zamířila k moři.

Vztah modelky Vlaďky Erbové a hokejisty Michala Gulašiho je definitivně u konce, nejnovější důkaz měly poskytnout uplynulé hodiny. Expartneři se totiž vystřídali u moře, kde ještě minulý týden trávil čas obránce brněnské Komety. Ten se ovšem musel v pondělí hlásit v kabině, kde mimo jiné přivítal nového spoluhráče Tomáše Plekance.

Ještě před pár dny si však užíval na pláži a Erbové domu vzkazoval, jak je „krásné být pryč“ a bez ní. Teď proběhlo ukázkové střídání a k moři zamířila naopak modelka. „Když máte přátele jako rodinu. Děkuji za krásný narozeninový dárek a překrásný výhled,“ napsala podle Blesku na sociální síti.

Erbová už – zdá se – přijala rozchod jako fakt, podle dostupných informací se totiž chystá na brzké stěhování z Brna do rodného Mostu. Ani Gulaši prý nezměnil své přesvědčení a návrat k modelce kategoricky vylučuje. Podle lidí z jeho okolí ji od sebe úplně odstavil.

Oba někdejší partneři z rozchodu částečně vinili média i sebe. Gulaši se domníval, že obsah článků vzniká tak, že modelka donáší redaktorům. Erbová se ale dušovala, že jim rozhodně žádné informace neposkytovala.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši