Bacha na srdce! Kaiser a Vokatá se na síti pustili do rádia!

Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 21:20

Herec Oldřich Kaiser by si poté, co jej nedávno zradilo srdce, měl na podobné výlevy dávat pozor. Na společném facebookovém profilu s písničkářkou Dášou Vokatou se totiž objevila poměrně ostrá kritika Českého rozhlasu.

„Minulé pondělí těsně po operaci srdce. Ano, jsem to já, Oldřich Kaiser. Chci vydírat,“ stojí na Facebooku u fotografie, která vznikla krátce po operačním zákroku v pražském IKEM. Tam se populární herec dostával z infarktu, který prodělal předminulý týden.

Spolu s přítelkyní Dášou Vokatou žádal výše uvedeným vzkazem o hlas do hitparády jedné ze stanic Českého rozhlasu, pro který přitom zdaleka nemá jen vřelá slova. Prozradily to komentáře, které se pod příspěvkem objevily.

„Tak přeju mnoho zdraví a hlavně se těším na další díly Tlučhořových. A nevadilo by občas vpašovat mezi ty pětiminutovky nějakou 15minutovku jak nedávno,“ vzkázala Kaiserovi jedna z fanynek. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat.

„Nové "snaživé" vedení Rozhlasu chtělo Tlučhořovi zrušit, Olda s Jirkou jsou rádi, že Tlučhořovi žijí aspoň těch 5 minut,“ stálo v reakci, kterou má nejspíš na svědomí Vokatá. Všechno tomu alespoň nasvědčuje. Kaiser by o sobě totiž asi jen těžko psal jako o Oldovi.

Vzhledem ke zdravotním problémům by si navíc na podobné negativní výlevy emocí měl dávat pozor, aby jej už srdíčko nezlobilo. To by kromě operace měly zajistit i léky, kterých si podle svědků odnesl z nemocnice celou řadu.

Témata: Oldřich Kaiser Dáša Vokatá Český rozhlas