Krach velké lásky ze StarDance: Emanuel Ridi a Lucie Hunčárová se rozešli!

Lucie Hunčárová a Emanuel Ridi 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. července 2019 19:55

Milostný trojúhelník, který vznikl díky taneční show StarDance, je u konce! Tanečnice Lucie Hunčárová v osmé řadě pořadu potkala italského kuchaře Emanuelá Ridiho, kvůli kterému opustila svého tanečního i životního partnera Jana Ondera. Jenže ani tenhle vztah nevydržel!

Lucie Hunčárová a Jan Onder spolu tančili dlouhých 11 let. Tvořili pár nejen na parketu, ale i v soukromém životě. Jenže když Lucie ve StarDance v roce 2016 potkala Ridiho, pořádně to mezi nimi zajiskřilo.

Vztah vášnivého italského kuchaře a tanečnice byl hodně bouřlivý, spekulovalo se o jejich zasnoubení i rozchodu. Pár ale podobné spekulace vždy s úsměvem odmítal. Tedy až doteď!

Podle serveru eXtra.cz teď jejich vztah teď skutečně krachl! V rozhovoru to měl potvrdit sám Ridi, který ale nechtěl prozradit detaily. Fanoušky i novináře odkázal na své stránky, kde prý brzy vydá prohlášení.

Že vztah opravdu skončil naznačují i profily Lucie a Emanuela na instagramu. Poslední společnou fotku z lyžovačky nahráli před třemi měsíci!

Onder Ridimu zradu nikdy neodpustil, nechal se dokonce slyšet, že k němu do restaurace by nikdy nešel. Naopak s Lucií se údajně usmířil. „Není to tak, že by se z nás teď stali velcí kamarádi, to nikdy nebudeme, ale už jí to nemám za zlé,“ přiznal nedávno tanečník.

Témata: Emanuel Ridi Lucie Hunčárová Jan Onder (tanečník) StarDance