Karel Gott je na tom zle! Znovu ho skolila zákeřná nemoc!

Karel Gott 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. července 2019 16:23 | Aktualizováno: 25. července 2019 0:29

Zpěvák Karel Gott je na tom špatně! Krátce po 80. narozeninách jej skolil akutní zápal plic. Problémy s horními cestami dýchacími měl slavík v poslední době opakovaně. Kvůli současným problémům musel Gott zrušil své vystoupení v rámci festivalu Benátská!

Festival Benátská!, který se bude v Liberci konat od čtvrtka do neděle, měl pro Karla Gotta být jeho posledním letošním veřejným vystoupením. Jenže dnes se fanoušci dozvěděli, že čerstvě osmdesátiletý zpěvák na akci nakonec nevystoupí!

„Vážení příznivci Karla Gotta, z důvodu akutního zápalu plic musí pan Gott s velkým politováním zrušit své čtvrteční vystoupení na festivalu Benátská s Impulsem,“ informovala Gottova mluvčí a PR manažerka Aneta Stolzová.

Čtvrteční večerní program v předchozích letech býval „rozjezdový", letos to ale mělo být kvůli narozeninovému koncertu Karla Gotta jiné. „Díky němu čekáme velkou návštěvnost srovnatelnou s pátkem či sobotu," vysvětloval nedávno ředitel festivalu Pavel Mikez. 

Už v lednu navíc Gott zrušil ze zdravotních důvodů narozeninový koncert, který se měl 14. června uskutečnit v pražské O2 Areně k jeho osmdesátinám. Vysvětloval o tím, že jeho oslabená imunita mu nedovolí zapojit se naplno do příprav.

Témata: Karel Gott Benátská!