Ewa Farna v šoku z těchto fotek: Vůbec nevím, co k tomu říct!

Ewa Farna 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 16:58 | Aktualizováno: 24. července 2019 22:17

Na sociální síti se dnes objevily nové fotografie s Ewou Farnou a ačkoliv nejde o nic pikantního, populární zpěvačka přiznala, že neví, co by k nim řekla. Má to snad vědět někdo jiný?

Ewa Farna toho po dlouhém mlčení, které následovalo po porodu prvorozeného syna, má spoustu na srdci. Maminkám v uplynulých dnech radila, ať si každá z nich zvolí své vlastní tempo, organizátorům pak vmetla do obličeje jejich slova o tom, že se tak brzy nezvládne vrátit na pódia ve vrcholné formě.

O tom, že se jí to podařilo, dokonale svědčí nové koncertní fotky nabité energií, které dnes zveřejnila na svém instagramovém pohledu. Sama ale musela přiznat, že nemá ponětí, jakým komentářem by je doprovodila.

„Vůbec nevím, co k těm fotkám napsat, a tak to nechám na Vás,“ vzkázala svým fanouškům. „Já jen, že jsou pořízené minulý týden na koncertě a na těch je prostě občas velká sranda,“ dodala ještě. Na snímcích je to opravdu vidět, především její muž Martin Chobot se na nich evidentně dobře baví.

Populární zpěvačka svým brzkým návratem na pódia zaskočila příznivce i organizátory hudebních akcí, vrátila se pouhý měsíc po porodu syna Artura, který přišel na svět počátkem června v nemocnici v Příbrami.

Jak ale ukazuje nejnovější příspěvek na jejím Instagramu, program Farne není nikterak hektický. Během srpna absolvuje v Česku jen čtyři koncerty, víc se do toho hodlá opřít až v září. Zanedbávat malé miminko tedy rozhodně nehodlá.

Témata: Ewa Farna