Jaký ve skutečnosti je Karel Gott? Libor Bouček otevřeně promluvil!

Karel Gott a Libor Bouček 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. července 2019 14:21

Před pár dny oslavil Karel Gott osmdesáté narozeniny. Velmi dojemně na něj při té příležitosti vzpomíná moderátor Libor Bouček, který měl možnost s ním strávit hodně času! Podle něj se toho luze od mnohonásobného slavíka ještě hodně naučit!

Bouček velmi otevřeně promluvil o svém vztahu ke Karlu Gottovi. „Poslední roky mám to štěstí, že spolu trávíme spoustu času. Kromě šancí říkat - “Dámy a pánové, přichází...” je to spousta hodin jeho slov a mého naslouchání,“ pochvaluje si moderátor.

Zdůrazňuje třeba to, jak je Karel Gott zkušený. „Zažil hned několik životů, setkal se s tisícovkami lidí, sklidil desítky tisíc potlesků v desítkách zemí, zažil nespočetněkrát trému, ale především uspěl. Uspěl, což vzbuzuje spoustu emocí z obou pólů,“ myslí si Bouček.

Právě Gott je podle něj v mnoha zemích představitelem Česka. „V rámci současníků v oboru tohle dokázal pouze on. Snažím se ty roky definovat jeho cestu a poodhalit návod. A vychází mi, až zdánlivě banální - pracuj vytrvale a poctivě, a nikdy nezklam svého zákazníka. A nepoceňuj žádnou zakázku,“ shrnuje klíč k úspěchu dle Gotta moderátor.

To ale není vše! „Kromě toho díky zkušenostem je fascinující naslouchat jeho pragmatickému pohledu na svět a díky němu se člověk naučí a osvojí si schopnost nedělat rychlé závěry. Ty roky s ním jsou pro mě doktorandské studium naší branže,“ pochvaluje si Bouček na sociálních sítích.

Témata: Karel Gott Libor Bouček