Kopřivová bez přítele: Proč jí svalovec Míra nepřibral do party?

Veronika Kopřivová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 12:55

Ačkoliv model Miroslav Dubovický vyrazil do zahraničí s partou, svou nynější partnerku Veroniku Kopřivovou si s sebou nepřibalil. Chtějí si snad zamilovaní kolegové z branže jeden od druhého odpočinout?

Jak už vás stars24.cz informoval, Veroniku Kopřivovou přinejmenším na několik dní opouští její přítel Miroslav Dubovický, který po jejím boku vystřídal legendárního hokejistu Jaromíra Jágra. I on je totiž vášnivým dobrodruhem, a tak s partou lidí vyrazil do zahraničí. Od modelky ovšem dostal jako výslužku parádní bábovku.

Soudě podle Mírových instastories se model a kickboxer vrátil na místo činu do Itálie, kde vyšlo najevo, že s Kopřivovou tvoří pár. I tentokrát mu dělá společnost jeho bratr Martin, na jih Evropy s nimi ovšem vyrazili i další lidé včetně zpěváka a někdejšího finalisty SuperStar Jaro Smejkala. Právě ten se rozepsal o starostech, které je potkaly po cestě.

„Přistanete a za 9 minut jede vlak… a další vlak jede v 5:35 ráno… ale další den… ztratí se vám kufr, nikde žádné taxi… zoufale běžíte a minutu před odjezdem vám přivezou kufr na nádraží… a vlak jede,“ popsal peripetie cestovatelů na svém instagramovém profilu.

Otázkou teď je, zdali se také Mírovi nezasteskne po Kopřivové a nevrátí se raději domů, jak to udělala modelka, když nedávno bez svého přítele vyrazila do Chorvatska. Společně předtím oba byli na dovolené ve Španělsku.

Během ní Dubovický na instagramovém profilu vyvěsil první společnou fotografii páru, přesto si Kopřivová drží odstup a v platnosti zůstává její následující a už poměrně staré vyjádření. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se slyšet před časem.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický