Čerstvě vdaná Patricie Solaříková: Už musela na terapii!

Patricie Solaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 10:55 | Aktualizováno: 24. července 2019 16:24

Čerstvě vdaná Patricie Solaříková musela už po měsíci od svatby vyhledat odbornou pomoc u terapeuta. Nešlo ovšem o žádnou přepadovku kvůli akutním problémům, ale pravidelnou návštěvu, kterou herečka vřele doporučuje všem příznivcům.

Oblíbená herečka Patricie Solaříková se před měsícem vdala za svého partnera Tibora Pagáče, ale jak už se svěřila, některé věci jí v manželství dělají problémy. „Vždycky chci říct můj přítel, zaseknu se a po pěti minutách ze mě konečně vypadne manžel,“ stěžovala si fanouškům. Jen těžko se ale věří tomu, že už po tak krátké době musela na terapii.

„Moje pravidelná duševní očista,“ napsala hvězda Ulice ke společné fotografii s terapeutem Janem Mendělem, kterého společně s jeho kolegou doporučila všem svým příznivcům. Menděl ji na oplátku označil za svou „oblíbenou klientku“. Soudě podle některých motivačních citátů na jeho profilu to vypadá, že jeho úkolem je držet herečku nohama pevně na zemi.

„Nemůžeš být ve všem dokonalý. NEMUSÍŠ být ve všem dokonalý. Je v pořádku být nedokonalý. Je roztomilé být nedokonalý. Dovol si být nedokonalý. Dovol si být sám sebou. Měj se rád a buď šťastný. Život je krásný, když mu to dovolíš,“ stojí v jednom z nich.

O tom, že život populární herečky je momentálně krásný, nepochybuje asi nikdo. Nedávno se vdala, pak vyrazila s manželem na líbánky, v posledních dnech zase po světě cestovala sama. Do toho se stále probírá fotkami ze svatby, údajně jich vzniklo přes dva tisíce.

„Nedokážu ani popsat, jak nádherný to bylo. Především díky lidem, který s námi ten den oslavili," napsala herečka po obřadu na sociální síti s tím, že svatební den byl pro ni tím nejkrásnějším. Užít si jej Solaříková mohla i díky péči svého terapeuta.

Témata: Patricie Solaříková