Jakub a Agáta Prachařovi v Itálii: Jeden velký klam!

Jakub a Agáta Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 9:31 | Aktualizováno: 24. července 2019 22:16

Ze spekulací o rozvodu mají manželé Jakub a Agáta Prachařovi – zdá se – velkou zábavu. Jejich klamavá kampaň pokračuje i poté, co byli v Itálii přistiženi, snaží se totiž vytvořit dojem, že jsou každý někde jinde.

Hra na kočku s myší s médii a fanoušky pokračuje. Manželé Prachařovi si evidentně nic nedělají z toho, že je svědci viděli, jak se k sobě na společné dovolené v Itálii mají, a nadále se snaží působit na sociálních sítích tak, aby vytvořili dojem, že spolu na jihu Itálie vůbec nejsou.

Zatímco Agáta se hrdě hlásí k tomu, že právě tráví čas v Itálii, Jakub včera zveřejnil fotku s tímto komentářem: „Miluju Afriku. Tanzanie. 2019. Selous.“ Porotce Talentu tedy tvrdil, že je v největší africké přírodní rezervaci v zemi na východním pobřeží střední Afriky. Ovšem někteří příznivci páru už začali upozorňovat na to, že tu něco nesedí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Miluju Afriku. Tanzanie. 2019. Selous.

Příspěvek sdílený Jakub Prachar (@jakub_prachar), Čec 23, 2019 v 12:01 PDT

„Agáta má na fotce stejné prostředí. Pěkně jste to natřeli novinářům,“ okomentovala snímek Natálie. „Řekla bych, že je to borovice pinie rostoucí v Itálii. Trošku klamání nepřítele,“ dodala Monika a přidávali se další a další, kteří tvrdili, že je to „Itálie jak vyšitá“, jelikož mají doma v albech podobné fotky.

Fanynka Katka dokonce Agátu pod Jakubovým příspěvkem označila a napsala: „Agáta má na fotce stejné stromy.“ Vzápětí se dočkala reakce. „Neee,“ odvětila Agáta, ale přidala ještě mrkajícího smajlíka. Co chtěla použitím emotikonu říct, ví každopádně jen ona sama.

Spoustu lidí každopádně realita nezajímala, a tak Jakubovi přáli, aby si pobyt v Africe užil, jelikož je to prý zážitek na celý život. Kdo ví, třeba se Prachař někdy na černý kontinent opravdu vydá.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová