Karel Gott a manželka Ivana: PRAVDA o DŮVODU SVATBY!

Karel Gott s ženou Ivanou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 8:25 | Aktualizováno: 25. července 2019 0:29

Éterem často kolují zvěsti, že si Ivana Gottová vzala legendárního zpěváka pouze z vypočítavosti. Co když to tak ale vůbec není a smiloval se naopak Karel nad ní? O začátcích jejich vztahu teď promluvil Gottův dobrý kamarád.

Letos uplynulo 20 let od chvíle, co se Karel Gott na vyhlašování dnes už neexistujících televizních cen TýTý seznámil se svou budoucí manželkou Ivanou, tehdy Macháčkovou. V médiích se často mluví o tom, že zdravotnice z Opavy si Zlatého slavíka vzala z vypočítavosti, naopak málokdy se píše o tom, že jí Gottovi tenkrát bylo líto.

Vzpomíná na to přitom kupříkladu Gottův dobrý kamarád Petr Pečený, který Ivanu poznal v Divadle Broadway, kde pracovala jako produkční. „Měla tam na starosti propagaci. A bylo to tehdy někdy až dojemný,“ líčí zpívající právník s odstupem dvou desítek let Blesku.

„Karel, když byl v centru, jí nosil třeba do divadla oběd v krabičce, protože mu bylo líto, že se výborně najedl v exkluzivní restauraci, a ona neví, kam dřív skočit, a má hlad,“ vzpomíná Pečený na Gottovo gentlemanské chování. „Co se galantnosti týká, mám co dohánět!“ dodává právník a hudebník.

Karel s Ivanou se nakonec vzali 7. ledna 2008 v nevadském městě hříchu Las Vegas. Tehdy už měli téměř dvouletou dcerku Charlotte Ellu, o pár měsíců později, konkrétně v květnu 2008, se jim pak narodila druhá dcera Nelly Sofie.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová Doctor P. P. (Petr Pečený)