Šafářová opět odměnila Plekance jídlem: Jaký úkol musel splnit tentokrát?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 16:59

Po minulé zkušenosti se lidé domnívali, že v domácnosti Tomáše Plekance a Lucie Šafářové to funguje tak, že večeře se dává jen za splněný úkol. Za co bylo jídlo odměnou pro hokejistu tentokrát?

Zatímco fanoušci zazlívají Tomáši Plekancovi, že zradil Kladno a kvůli současné partnerce Lucii Šafářové, rodačce z Brna, zvolil Kometu, bývalý reprezentační kapitán si z toho velkou hlavu nedělá a naopak si užívá drahocenného času ve společnosti bývalé tenistky a nastávající maminky. A servis má evidentně prvotřídní.

Svědčí o tom záběry na instagramových profilech páru z dnešního rána, kde je vidět, že Šafářová připravila svému příteli zdravou a vydatnou snídani. Ostatně hokejistům už začala příprava na novou sezónu, a tak je nejvyšší čas dát si pozor, co jedí.

„Zdravý start dne! Homemade müsli,“ okomentovala tenistka fotku misky s obilným pokrmem a jahodami. Podobné záběry s popiskem „homemade snídaně“ sdílel na svém účtu také Plekanec, který si dozajista moc pochutnal.

Hokejista se oblizoval už o pár hodin dříve, Šafářová mu totiž připravila také večeři. Brzy trojnásobný otec navíc v komentáři narážel na to, že nedávno ji dostal až poté, co smontoval kus nábytku. „Dnes večeře a bez regálu,“ napsal Plekanec a přidal ještě pár vysmátých smajlíků.

Šafářová s Plekancem vypadají na záběrech opravdu zamilovaně a už se dozajista těší na to, až ke stolu usednou ve třech. Tenistka totiž nedávno oznámila, že je s hokejistou, který je stále ženatý s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, těhotná.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec