Lucie Bílá zažila velké poprvé: Syn Filip jí splnil sen!

Lucie Bílá se synem Filipem a přítelem Radkem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 12:15 | Aktualizováno: 25. července 2019 0:29

Zpěvačka Lucie Bílá má se synem Filipem, který rád zůstává stranou pozornosti, velmi dobrý vztah, o čemž svědčí prakticky každé jejich setkání. Včera zažila Bílá díky svému potomkovi jedno velké poprvé, o kterém vždy snila.

Přestože si zpěvačka Lucie Bílá momentálně na samotu stěžovat nemůže, jelikož s přítelem Radkem Filipim spolu neustále vrkají jako dvě hrdličky, vždy ráda využije příležitosti strávit čas se synem Filipem, kterého má s Petrem Kratochvílem.

Poslední roky byla jejich setkání poměrně vzácná, jelikož Filip studoval v zahraničí. Maminka mu navíc musela slíbit, že bude respektovat jeho soukromí, dokonce chtěla vyhovět jeho prosbě, aby o něm už nikdy nemluvila. Ovšem občas to Bílé trochu ujede, naposledy v červnu zveřejnila jejich společnou fotku.

To včera Filipa ze selfíčka vynechala, ale zmínit se o něm musela. Jako hrdý rodič se totiž prostě musela pochlubit svým příznivcům s jednou velkou novinou. Ozvala se totiž z cesty na blíže neurčené místo, kde její syn momentálně bydlí.

„Vždy jsem si představovala, jak se budu cítit, až půjdu poprvé na návštěvu do nového hnízda svého syna. Tady je výsledek. Pro jistotu jsem vzala pití s sebou. To kdyby byla k dispozici jen kohoutovka,“ okomentovala Bílá fotografii, na které upíjí z jednoho z nápojů.

Zdali to se servisem u syna Filipa bylo opravdu tak zlé, už se nedozvíme. Zpěvačka se totiž dále rozhodla respektovat jeho soukromí, jak si to přeje. Jasné ovšem je, že se už určitě těší na další návštěvu v jeho hnízdečku.

Témata: Lucie Bílá