Hráli Roman a Petra Vojtkovi poprvé jen divadlo? Po týdnu další svatba!

Roman a Petra Vojtkovi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. července 2019 16:18

Uběhl pouze týden a muzikáloví herci Roman a Petra Vojtkovi zveřejnili na svých profilech na sociální síti další fotky ze svatby. Už šlo o ovšem o jiný obřad. Hráli na nás snad novomanželé jen divadlo?

Předminulou sobotu si na zámku v Napajedlích řekli ano muzikáloví herci Roman a Petra Vojtkovi, jenže uběhl pouze týden a vyvstalo podezření, že na nás jen hráli divadlo. O uplynulém víkendu totiž zvládli další svatbu. Tentokrát už ovšem pouze jako jedni z mnoha hostů ženicha a nevěsty na obřadu ve středočeské obci Hudlice.

„A týden po té naši… už zase svatbujeme. A nikdy jsem neviděl originálnější příjezd nevěsty… ano… malotraktorem,“ napsal Vojtek ke snímku, na kterém se svou manželkou pózuje právě před zmíněným strojem. „Kačko a Matěji, milujte se,“ vzkázal ještě.

To jeho žena Petra byla zase dojatá. „Dnes jsme oslavili týdenní výročí svatbou Kačenky a Matěje. Stačilo, že šla k oltáři a už jsem slzela. Bylo to krásné, jako jejich láska,“ svěřila se a dodala: „S manželem (to je krásný říkat ‚s manželem‛) jsme zavzpomínali na minulou sobotu. To jsou letos dojáky.“

Z Hudlic se pak Vojtkovi přesunuli na Slapy, kde si společně užívali. „Už jsme spolu na jedné lodi. Sice mám čepici Captain, ale já na svatbě pila vodu a Roman si vybral slivku. Znáte tu tradici? Náhodně si vyberete panáka a kdo pije slivku, bude doma velet… tak to mám asi spočítaný,“ nechala se slyšet Petra.

Manželé oznámil tajnou svatbu stručným a jasným vyjádřením na sociální síti. „Krásný večer vám přejí Roman a Petra Vojtkovi,“ stálo na hercově Instagramu. Na sociálních sítích se ihned objevily stovky gratulací, novomanželé získali na obou profilech přes 20 tisíc lajků od fanoušků. V zástupu gratulantů samozřejmě nechyběli ani jejich kolegové ze šoubyznysu.

Témata: Roman Vojtek Petra Vraspírová