Šafářová není sama: Těhotná spoluhráčka Hlaváčková nevěřila vlastním očím!

Lucie Šafářová a Andrea Sestini Hlaváčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. července 2019 15:38

Které tenistce sluší těhotenství víc? Bývalá tenistka a nastávající maminka Lucie Šafářová dorazila na oslavu těhotné spoluhráčky Andrey Sestini Hlaváčkové, která nevěřila tomu, že její kamarádka dorazila.

Tenistka Lucie Šafářová už se těší, až přivede na svět svého prvorozeného potomka, kterého čeká s hokejistou Tomášem Plekancem. Do porodu jí však – na rozdíl od někdejší spoluhráčky Andrey Sestiny Hlaváčkové – zbývá ještě relativně dost času. Obě nastávající maminky se však o víkendu sešly na jednom místě.

„Baby shower pro Andreu Sestini Hlaváčkovou. Ráda jsem vás viděla,“ napsala Šafářová k fotce z oslavy, která má tradici především v USA a je jakousi alternativou k nám známějším křtinám. Nadšená Hlaváčková si cenila toho, že její dobrá kamarádka na party dorazila.

„I Brno dorazilo, nevěřím,“ reagovala Andrea na účast Šafářové, která odpověděla následovně: „To bych si nemohla nechat ujít.“ Na oslavě nechyběla ani další tenistka Barbora Strýcová, která zářila na nedávném Wimbledonu, nebo plážová volejbalistka Kristýna Hoidarová Kolocová.

Hlaváčková poděkovala všem kamarádkám na Instagramu. „Některé dorazily z Londýna a některé až z Brna! Některé musely počkat s dovolenou! Některé nechat děti, manžela, práci a prostě dorazit únava/neúnava a některé si to všechno musely vzít s sebou! Jste prostě nejlepší,“ vzkázala na sociální síti.

Zatímco jí čeká – jak přiznala – už jen pár posledních víkendů „dva v jednom“, Šafářová oznámila těhotenství teprve nedávno. Zatímco pro ni půjde o prvního potomka, její partner Tomáš Plekanec už má dva syny z manželství s Lucií Vondráčkovou.

Témata: Lucie Šafářová Andrea Hlaváčková