Monika Štiková dostala tvrdou ránu: Její maminka vypadá mnohem lépe než ona!

Monika Štiková 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. července 2019 11:40

Monika Štiková (46) sice žije se svým o dost mladším přítelem v Německu, s fanoušky je ale pravidelně v kontaktu přes sociální sítě. Jedno z posledních fotek vyvolala na Instagramu pořádný rozruch!

Monika Štiková se pravidelně chlubí fotkami ze svého nového života v Německu. Na většině je se svým kolouškem Petrem Biniasem, kvůli kterému se odstřihla od své rodiny i dcer. Teď se ovšem pochlubila i fotkou se svou maminkou Jindřiškou Mikluškovou (69)!

A nutno říci, že maminka Moniky Štikové vypadá necelých sedmdesáti letech výrazně lépe než vlastní dcera! To si alespoň myslí řada těch, kteří fotku na sociálních sítích okomentovali.

„Dobrý geny,“ myslí si jedna z diskutujících, „Nene! Jakože fakt? Jak sestra!“ diví se další.

Podle některých by měla blond Monika změnit účes, protože ten současný není nic moc! „Maminka je Femme Fatale... Vy jste blond. Škoda, že nemáte šikovnou kadeřnici, co by Vám ty nepřirozené vlasy spravila,“ rýpnula si jedna z fanynek.

Štiková ji ale šmahem odbyla. „Mám a mně se to líbí.. Asi tak,“ vzkázala jí. Kritická fanynka ale trvá na svém. „Moni, blond Vám sluší, ale ty vlasy jsou jak chemlon. To ta kadeřnice nevidí?“ diví se. I podle dalších by měla Štiková sáhnout po tmavších barvách, které by ji omladily! To ale Monika rázně odmítla!

Témata: Monika Štiková