Karel Gott se ozval poprvé od narozenin: Zůstal nebývale tajemný!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. července 2019 21:48 | Aktualizováno: 19. července 2019 22:02

Legendární zpěvák Karel Gott se po nedělní rodinné oslavě na několik dní odmlčel. Když se dnes fanouškům konečně ozval, zůstal nebývale tajemný. Chystá snad nějaké nečekané překvapení?

Karel Gott se poprvé od nedělní rodinné oslavy 80. narozenin ozval fanouškům na sociální síti. Mistr zveřejnil na Instagramu dvojici fotek, ale na svoje poměry zůstal neobvykle tajemný. Neprozradil totiž, kde a při jaké příležitosti vznikly. Pro příznivce zkrátka žádný vzkaz nepřipravil.

Na snímcích je ovšem vidět, že Gott vyrazil kvůli jejich pořízení někam na venkov. Letošní jubilant na nich pózuje v kulisách na první pohled zchátralé stavby, pravděpodobně se jedná o nějaký statek či jinou hospodářskou budovu. Lze ale jen těžko soudit, za jakým účelem Zlatý slavík na místo vyrazil.

V rozhovoru, který Gott uveřejnil na svém webu u příležitosti nedělních osmdesátin, ale naznačil, že hlavní náplní léta pro něj bude natáčení dokumentu s filmařkou Olgou Špátovou a psaní autobiografické knihy. Na tajemném místě tedy mohl být kvůli jedné z těchto věcí.

„Dolaďování textů je mou hlavní aktivitou a zábavou po celý zbytek léta. Moje kniha bude autentická a velmi obsáhlá autobiografie, pro kterou už mám texty vesměs připraveny. Teď procházím nejrůznější archivní materiály a fotografie, a pokud se mi ještě vybaví hezká a zajímavá vzpomínka, tak ji do textu doplňuji,“ svěřil se Gott ohledně plánů na léto.

Témata: Karel Gott