Oldřich Kaiser po infarktu: PRVNÍ FOTO z nemocnice!

Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. července 2019 19:23 | Aktualizováno: 19. července 2019 22:50

Oldřich Kaiser se po infarktu myokardu poprvé ukázal fanouškům. První foto z nemocnice zveřejnila písničkářka Dáša Vokatá, se kterou herec vystupuje. O uplynulém víkendu ale museli koncert zrušit.

Legendární herec Oldřich Kaiser se poprvé po nedávno prodělaném infarktu ozval fanouškům. Populární komik skončil kvůli zdravotním potížím na jednotce intenzivní péče pražského IKEM, kam jej přivezla rychlá záchranná služba. Informace vyšla najevo, když bylo přesunuto několik představení z příštího týdne na počátek září.

„Po úspěšném koncertu v IKEMU děkujeme všem, kteří jste Oldovi drželi palce,“ napsala písničkářka Dáša Vokatá k fotografii, kterou zveřejnila na svém facebookovém profilu. S Kaiserem tvoří tvůrčí duo, ještě v minulém týdnu společně vystupovali v Meziříčku. Pak ale herce zradilo zdraví.

Vokatá přitom ohledně hercova zdravotního stavu původně moc sdílná nebyla. „Nic nového nevím,“ citoval ji ještě dnes ráno v článku deník Aha!. První foto ale potvrzuje informace, podle kterých se už Kaiser cítí mnohem lépe. Lékaři mu ovšem naordinovali šestitýdenní klid a nejspíš i léky.

Podle našich informací Kaiser už o uplynulém víkendu odřekl koncert na festivalu Šumava Rocks, kde měl vystoupit právě s Vokatou. Představení v rámci Hvězdného léta pod žižkovskou věží, ve kterých se měl na jevišti sejít s nerozlučným parťákem Jiřím Lábusem, byla přesunuta na září.

Témata: Oldřich Kaiser