Jaromír Jágr stoupl na váhu a vyděsil se: Teď shání padnoucí oblečení!

Jaromír Jágr 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. července 2019 15:33

Legendární hokejista Jaromír Jágr se vyděsil poté, co stoupl na váhu. Přístroj ukázal 121 kilogramů a olympijský šampion musel ihned zareagovat. Kromě úpravy jídelníčku vyrazil na nákupy pro padnoucí oblečení.

Jaromír Jágr řeší v polovině července nepříjemnou věc, se kterou se musel popasovat už loni. Tehdy mu váha ukázala děsivou cifru 115 kilogramů, to však ještě netušil, že letos bude situace ještě horší. Legendární hokejista totiž zjistil, že má ještě o šest kilogramů víc, což pár týdnů před startem nové sezóny není zrovna potěšující fakt.

„To už není sranda. To bude boj!“ hlásil Jágr, který se sebou musel začít něco dělat. Kromě posilovny například změnil jídelníček, dal sbohem milovaným sladkým oplatkám a navrhl si vlastní dietní pokrm, jehož recept prozradil fanouškům. Jágrův salát se skládal z pouhých tří ingrediencí – salátu, okurky a melounu.

Včera pak Jágr navštívil prodejnu světoznámé značky se sportovním oblečením v samém centru Prahy v ulici Na Příkopě. Možná zjistil, že kvůli pár kilům navíc potřebuje nový padnoucí oděv. „Oblečení na trénink už mám. Tak hodně štěstí, obránci,“ vzkázal spoluhráčům, když opouštěl prostory obchodu.

Jágr bohužel nemůže věnovat veškerý čas hraní na ledě, jelikož je z něj také bafuňář. Jako šéf kladenského klubu zodpovídá například i za stavbu kádru, který bude hrát extraligu. Zatím třeba marně přemlouvá kamaráda Tomáše Plekance, aby se vrátil i po letní pauze.

I proto nejspíš jedno z tuzemských médií označilo dosavadní přestupovou politiku Rytířů Kladno za propadák, což se Jágra samozřejmě dotklo. „A to jsem si myslel, že jsme udělali dobrou práci,“ prozradil, co si sám myslí.

Témata: Jaromír Jágr