Roman Vojtek se ženil: Novomanželé prozradili detaily svatby!

Roman a Petra Vojtkovi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. července 2019 14:04

Novomanželé Roman a Petra Vojtkovi konečně prozradili další detaily svatby, která se uskutečnila v sobotu na zámku v Napajedlích. Herečtí kolegové považují průběh obřadu za zázrak, do světa také pustili další fotografie.

Stručným a jasným vyjádřením herec a muzikálový zpěvák Roman Vojtek na sociální síti oznámil, že se podruhé oženil. Svou o patnáct let mladší kolegyni Petru Vraspírovou si tajně vzal v sobotu na zámku v Napajedlích na Zlínsku. Jinak ale o průběhu obřadu nebylo známo moc detailů a čekalo se, zdali novomanželé řeknou něco víc.

Stalo se tak během včerejška, kdy se o svatbě oba rozepsali na sociálních sítích. Vojtkovi si přáli obřad venku na louce, jen s lidmi, které mají rádi a hodně pro ně znamenají. Jedna věc je ale děsila. „Všechny meteo appky světa ukazovaly trvalý déšť. My ale věřili a pak se to stalo. Čtvrt hodiny před obřadem se nad zámkem protrhaly mraky a vysvitlo slunce. Stal se malý zázrak,“ líčí herec.

Nevěsta má prakticky totožné vzpomínky. „Na celém území ČR déšť, bouřky, ale ve 13:33 se nad zámeckou zahradou otevřelo nebe a my zažili zázrak. Řekli jsme si nejdůležitější ‚Ano‛, jaké jsem kdy nahlas řekla. Pršelo nám i štěstí, objevila se duha,“ popisuje Vojtková.

„Splnil se mi sen. Potkat muže, který mě bude nadevše milovat a kterého budu nadevše milovat já. Žádná manipulace, jen čistá láska,“ svěřila se herečka a vzkaz manželce zveřejnil i Vojtek. „Děkuji za ten velký zázrak, že Tě mám po svém boku. Moc Tě miluju a vážím si toho, že můžeme být spolu.“

Novomanželé nezapomněli poděkovat lidem, kteří se podíleli na přípravách, i gratulantům. Štěstí na společné cestě životem jim popřály kupříkladu zpěvačky Ilona Csáková, Marta Jandová a Olga Lounová, herečky Veronika Arichteva a Andrea Růzičková, komička Iva Pazderková nebo modelky Renata Langmannová a Gabriela Lašková. Ozvala se i hercova ex Daniela Šinkorová.

Témata: Roman Vojtek Petra Vraspírová