Agáta a Jakub Prachařovi konečně přistiženi: Takhle to teď mají!

Jakub a Agáta Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. července 2019 12:15 | Aktualizováno: 20. července 2019 22:07

Tajemství italské dovolené je konečně prozrazeno. Manželé Agáta a Jakub Prachařovi byli na jihu země přistiženi společně, ačkoliv především Agáta dělala všechno možné, jen aby nikdo nezjistil pravdu.

Ačkoliv Agáta Prachařová dělala všechno pro to, aby nikdo nezjistil, jak je to s jejím pobytem v Itálii, kam vyrazili s manželem Jakubem každý zvlášť s několikadenním odstupem, během uplynulých 24 hodin vyšla pravda na povrch.

„Bože můj,“ reagovala Agáta na článek, v němž jsme rozebírali její možný rozvod s hercem a moderátorem. Podobné spekulace ale v posledních dnech živila sama svým podivným chováním na sociálních sítích. Zveřejňovala totiž fotky a videa z Itálie, ale důkaz o tom, že jsou tam spolu s Jakubem poskytnout odmítla.

Včera pak jen upřesnila, s kým na jihu Evropy není. „Tak je už 22:23 a když jsi bez dětí, musí se spát,“ potvrdila Agáta to, co se vědělo už předtím, že děti Kryšpín a Mia do Itálie nejeli. Po Jakubovi stále ani vidu ani slechu.

Až zdroje Expresu přímo z místa prozradily celou pravdu. „Potkali jsme je v Amalfi (přímořské městečko na jihu Itálie – pozn. red.). Měli se k sobě. Na rozvod to rozhodně nevypadalo,“ svěřila se serveru blíže nespecifikovaná osoba, která tráví dovolenou na stejném místě jako manželé Prachařovi.

Přesto zůstává otázkou, proč vyrazili do Itálie každý zvlášť. Zatímco Jakub se z letištního baru ozval minulý pátek, tehdy vše nasvědčovalo tomu, že jede za kamarádem Liborem Boučkem, Agáta vyrazila stejným směrem až v pondělí. Odpověď na to znají jen oni dva.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař