Hvězda SuperStar na dně! Borkovec skončil na psychiatrii, teď má pletky s policií!

Petr Borkovec 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. července 2019 9:35 | Aktualizováno: 19. července 2019 20:33

Před sebou měl slibnou kariéru, jenže spadl na dno! Mladý zpěvák Petr Borkovec (19), který se proslavil díky talentové show SuperStar, po nepovedeném vztahu s porotkyní Katarínou Knechtovou (38) propadl alkoholu a skončil v psychiatrické léčebně. Teď má dokonce pletky s policií!

I když to vypadalo na velkou lásku, Borkovec a Knechtová se několikrát rozešli a zase usmířili. Jenže vztah nakonec totálně ztroskotal. Špitalo se, že to je nejen kvůli velkému věkovému rozdílu, ale také faktu, že Petr rád a často pil. Navíc mu prý rychle vlezla do hlavy sláva.

Po rozchodu to s ním šlo z kopce – dokonce skončil na psychiatrii! Na začátku června se otevřeně přiznal svým fanouškům. „Asi by bylo fér, abych Vám něco řekl. Momentálně se nacházím v psychiatrické léčebně. Někdy člověk ani neví, jak se tady může rychle ocitnout, může se to stát každému z nás…“ uvedl na instagramu s tím, že v léčebně zůstane pár týdnů.

Léčbu však předčasně ukončil a postaral se o další pořádný skandál! V noci z pondělí na úterý podle deníku Blesk vyrazil na flám, zval všechny kolem sebe na drink a vychloubal se, že je ze SuperStar. Večer však skončil nepříjemným incidentem - podle manažerky podniku na Praze 5 měl ukrást v baru peníze a utéct bez placení!

„Odskočil si na záchod a řekl nám, že si k ní jde pro peníze. No a pak prostě utekl. Propil celkem přibližně tisíc korun a později jsme zjistili, že nám ukradl z tržby dalších pět tisíc a drobné,“ tvrdí provozní sport baru.

Následující den narazil na zpěváka v nedalekém baru mladík, kterého „zval“ Borkovec na drinky večer předtím. Došlo na hádku i rvačku, takže byla na místo přivolána policie. 

„Hlídka zkontrolovala trojici hlučných mladíků a u toho, který se měl údajně dopustit krádeže, naměřila tři promile alkoholu. Mladík zůstává nadále v šetření a s policií spolupracuje,“ řekl Blesku policista Jan Daněk.

Kromě opletaček s policií má teď Borkovec další problém – kvůli excesům od něj odešla jeho manažerka Venetia Garaiová. Důvod sice neuvedla, ale je více než pravděpodobné, že za to může právě chování jejího někdejšího klienta!

Témata: Petr Borkovec Katarína Knechtová Superstar