Gulaši a Erbová zase spolu? Lidé z okolí expartnerů prozradili víc!

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. července 2019 8:49 | Aktualizováno: 19. července 2019 22:50

Po jejich rozchodu se na veřejnosti objevovaly informace, že Vlaďka Erbová se s koncem vztahu s Michalem Gulašim nehodlá smířit. Lidé z okolí páru teď prozradili, zdali hokejista návrat k modelce opravdu nepromýšlí.

Hokejista Michal Gulaši si v těchto dnech užívá dovolené v zahraničí, kde relaxuje před nadcházejícím extraligovým ročníkem, do kterého opět vstoupí v barvách brněnské Komety. Na podporu partnerky z hlediště už se ovšem nebude moct spolehnout, jelikož se s modelkou Vlaďkou Erbovou před časem rozešel.

Všechno ovšem nasvědčuje tomu, že toho ani trochu nelituje. Ve chvíli, kdy Erbová slavila 38. narozeniny, on prostřednictvím Instagramu vzkazoval, že je „krásné být pryč“. Podle zdrojů eXtra.cz si hokejista užívá nabyté svobody a o znovushledání s expartnerkou nechce ani slyšet.

„Michal ani o píď nezměnil své přesvědčení a návrat k Vlaďce kategoricky vylučuje. Ba co víc, oni se už ani vůbec nevídají. Úplně ji od sebe odstavil, není mezi nimi jediný kontakt. Nechce ho,“ tvrdí zdroj serveru.

I Erbová už údajně rozchod přijala jako fakt, podle dostupných informací se totiž chystá na brzké stěhování z Brna do rodného mostu. Oba někdejší partneři z rozchodu částečně vinili média i sebe. Gulaši proto, že se domníval, že obsah článků vzniká tak, že modelka donáší redaktorům. Erbová se ale dušovala, že jim rozhodně žádné informace neposkytovala.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši