Oldřich Kaiser prodělal infarkt: Nové informace!

Oldřich Kaiser 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. července 2019 8:24

Herec Oldřich Kaiser prodělal v nedávné době infarkt a musel přesunout několik představení, která měl společně s Jiřím Lábusem v létě odehrát. Jeho nerozlučný parťák a další blízcí teď o stavu herce prozradili víc.

Zdravotně indisponovaný herec Oldřich Kaiser odjakživa tvoří nerozlučnou dvojici s kolegou Jiřím Lábusem, v posledních letech však tvoří tvůrčí duo také s písničkářkou Dášou Vokatou. Ani ona ale nedokázala být ohledně jeho současných potíží sdílnější. „Nic nového nevím,“ řekla deníku Aha! hercova múza.

Jiří Lábus, který informací o zdravotních problémech parťáka, disponoval dříve než média, se nechal slyšet, že už se Kaiserovi daří lépe. Dokonce jej už v nemocnici navštívil. „V ohrožení života zaplaťpánbůh není,“ sdělil eXtra.cz.

Podle informací deníku Aha! herce s infarktem myokardu přivezla záchranka do pražského IKEM. Přednosta kardiocentra, profesor Jan Pirk, deníku potvrdil, že se Kaiserovi opravdu daří relativně dobře. „Šlo o průměrný infarkt, pana Kaisera co nejdříve přestěhují na normální pokoj,“ řekl Aha!.

Informace o hercově infarktu vyšla najevo kvůli přesunutí několika inscenací, které měli Kaiser s Lábusem odehrát během Hvězdného léta pod žižkovskou věží. Organizátoři představení přesunuli na září, jelikož lékaři podle dostupných informací naordinovali Kaiserovi šestitýdenní klid.

Témata: Oldřich Kaiser