Liška a Poláková v krizi: Je definitivně konec?

Barbora Poláková a Pavel Liška 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. července 2019 15:01 | Aktualizováno: 18. července 2019 22:03

Spekulovalo se o tom už mnohokrát a asi ještě chvíli bude. Herci Pavel Liška a Barbora Poláková spolu mají dvě děti, ale podle některých informací už se jejich cesty rozešly. Nejnovějším důkazem má být Liškovo chování v Karlových Varech.

Mají spolu sice dvě dcery s exotickými jmény Ronja a Rika, v médiích se ale stále častěji spekuluje o tom, že herci Pavel Liška a Barbora Poláková řeší partnerské neshody. Od narození nejmladšího potomka nabralo dění rychlý spád, jelikož se o problémech v jejich domácnosti spekulovalo už loni. Teď má být prý definitivně jasno.

Vyplývá to alespoň z informací týdeníku Sedmička, podle kterého měl Pavel Liška během karlovarského filmového festivalu v jednom z barů podezřele blízko k tajemné brunetce. Té prý nejprve věnoval asi dvě hodiny v podniku, načež si jí ruku v ruce odvedl neznámo kam.

Rodiče dvou dcer ovšem na veškeré dotazy na to, jak se mezi nimi věci mají, zásadně odmítají odpovídat. Letmý pohled na jejich profily na sociálních sítích ovšem dává tušit, že asi něco není v pořádku. Společnou fotografii páru byste na nich hledali opravdu dlouho.

Některá média už v minulosti nabízela různorodá vysvětlení toho, proč k údajnému konci jejich vztahu došlo. Podle některých vyvolal krizi Liška tím, že s kamarádem Janem Révaiem vyrazil na cesty na motorce a partnerku nechal doma samotnou na obě děti.

Jiní zase poukazují na to, že i Poláková přispěla svou troškou do mlýna. Je totiž velice pracovně vytížená, často koncertuje, věnuje se herectví a do toho všeho ještě navrhuje a prodává oblečení pod vlastní značkou.

Témata: Pavel Liška Barbora Poláková