Jiří Lábus o infarktu Oldřicha Kaisera: NOVÉ INFORMACE!

Oldřich Kaiser 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. července 2019 14:20 | Aktualizováno: 19. července 2019 4:17

Oldřich Kaiser prodělal infarkt a leží na JIPce, a tak se logicky obrací pozornost také na jeho nerozlučného parťáka Jiřího Lábuse. Oblíbený herec už kolegu v nemocnici navštívil, mohl tedy prozradit, jak se mu vede.

Desítky let tvoří nerozlučnou dvojici, o čemž svědčí i fakt, že když se kvůli zdravotním problémům Oldřicha Kaisera nyní přesouvají představení na září, do diáře si to musí poznamenat i jeho kolega Jiří Lábus. Původně spolu měli v příštím týdnu odehrát dvě inscenace pod žižkovskou vysílací věží, ale všechno je jinak.

„Vážení diváci, z důvodů onemocnění v hereckém souboru bohužel musíme přesunout červencové reprízy Ženy za pultem 2 a kabaretu Jak Kubrt se Sněhurkou jeli vlakem na Hvězdném létě pod žižkovskou věží na září. Pan Oldřich Kaiser leží na jednotce intenzivní péče s prodělaným infarktem myocardu,“ oznámili dnes organizátoři na sociální síti.

Lábus, který informací disponoval dříve, přiznává, že měl o Kaisera obavy. „Za Oldou už jsem v nemocnici byl. A už se mu daří lépe. V ohrožení života zaplaťpánbůh není. Když jsem se to dozvěděl, přece jenom mě to vyděsilo, ale naštěstí to lékaři stačili včas podchytit. Stát se to ale může zkrátka každému,“ řekl eXtra.cz.

Oldřich Kaiser se podle informací Práva prý naštěstí cítí dobře, přesto mu lékaři naordinovali šestitýdenní klid. Ten by měl vypršet těsně před tím, než se v září vrátí na prkna, která znamenají svět. S Lábusem odehrají dnes přesunutá představení.

Komediální dvojici Kaiser – Lábus proslavily především společné televizní pořady Možná přijde i kouzelník, který se začal vysílat ještě za minulého režimu, či improvizační Ruská ruleta, kterou už dávala komerční televize Nova. Na rozhlasových vlnách zase vytvořili stovky dílů seriálu Tlučhořovi.

Témata: Jiří Lábus Oldřich Kaiser